Nejnovější recenze ze sekce Montážní pěny
- výrobek splnil mé očekávání
Odpovídá očekávání, drží
Asi nej pěna bez expanze.
nesahejte na to holou rukou, ještě po týdnu mam tu pěnu na rukou. Tvrdne, podle návodu na použití funguje.
Ještě jsem nezkoušel, vypadá dobře.
Den Braven PU pěna nízkoexpanzní pistolová 750 ml GL
Přidáno: 14. června 2024
(naposledy upraveno 14. června 2024)
Zakoupeno v STAVMI - Profi hobby shop
- vše ok
- dodáno dle objednávky
- Super vydatnost a přilnavost pěny - jsem spokojený.
Moc dobrý výrobek.
Super.
- bezkonkurenční kvalita pro lepení polistyrenu na fasádu
- perfektní zpracovatelnost
- drží super skoro okamžitě
- cena&kvalita
Jedna z nejlepších pur pěn pro lepení polistyrenu na fasádu! Nic jiného ani nepoužívám. Osdtatní jsou opravdu k ničemu. Cenově je lepší si připlatit za kvalitu než se otravovat s levným výrobkem kde promrhám daleko více času a nervů s lepením. Z mě best výrobek
- Výborně se s ní pracuje
Dobrá komunikace a rychlost dodání
Drazsi ale naprosto skvela pena. Pouzivam vsude kde na tom zalezi a kdy chci at vydrzi co nejdele. Treba jsem s ni vystrikal peticentrimetrovou vrstvu zespod venkovniho poklopu na vodni sachte. Strasne me mrzi ze jsem tuto penu neznal kdyz mi montovali okna na chalupe. Urcite bych si tech par korun priplatil u tak vysoke investice. Obycejna pena kterou tam nastrikali tak v ni zustali diry po zaschnuti a celkove vypada vachrlate. Takze pre tim nez to zamaznu maltou pouzivam tuto penu na dovyplneni a injektaz to te obycejne kterou to vystrikali remeslnici.
- splňuje potřebné
- dobrá cena
nízkoexpanzní pěna za dobrou cenu, lze doporučit ke koupi
Vše jak má být.
Dobrá manipulace, hlavně mezi trubky a zdivo.
- TOP pěna
Pění, jak blbá.
- Výborně drží
- Dobrá vydatnost
- Skvělá cena
- Jednoduchá aplikace
- Dobrá odolnost proti větru
Slušná pěna na lepení EPS desek. Osobně nevidím rozdíl mezi Den Braven, Illbruck a Panzer. Rozhodně objednám na další část stavby. Když se nechá pěna cca 2 minuty zavadnout, tak se desky lépe srovnávají. Překvapilo mě, jak pěna na deskách drží i při relativně silném větru (podle Aladina cca 8m/s).
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »