Nejnovější recenze ze sekce Montážní pěny
- vydatnost pěny
- struktura
Pěna s opravdu velkou vydatnosti a hustou strukturou bez velkých bublin. Díky většímu obsahu pěny v jednom balení není tolik odpadu.
- Pěna má velmi nízkou kvalitu
Pro lepení nedoporučuji.
Reakce obchodu Bauchem, s.r.o.
s vaší recenzí si dovolíme zásadně nesouhlasit. Ve vašem případě je to zásadní nedodržení montážního postupu dle návodu, bohužel. To, co popisujete je způsobeno použitím značně prochladlé kartuše (aplikujete v prosinci/lednu), která nebyla natemperována na požadovanou teplotu dle návodu.
Tisíce prodaných kusů s 0% reklamací a opakovanými nákupy stejných zákazníků ukazují zcela něco jiného..
S. Studený,
Bauchem, s.r.o.
- funguje
- Na rámy oken či dveří naprosto ideální.
- perfektní na lepení
- kvalitní zboží za nizkou cenu
- Rychle tuhne, dostatečně navýší objem. Dobrá cena
- Rychle vytvrdne, je tvrdá, málo expanzní, dobře řezatelná
- Jedna ze tří plechovek nepěnila, jen z ní tekla pěna, která následně expandovala. Musel jsem ji vyhodit.
- Potvrzuji deklarované vlastnosti pěny pro montáž oken. Opravdu super struktura po vytvrzení - TOP akustická i tepelně izolační.
Pro montáž oken opravdu vřele doporučuji!!!
- Možnost dvěma způsoby. Jedná je přímo trubička součástí nebo druhá do pistole. To je hodně zajímavé.
- Poměrně bohatá směs
- Barevně světle zelená pěna
Prověřená pěna obchodem. Neřešil jsem koupit jinou.
- Dobře drží
- Rychle schne
Použil jsem pěnu na fixaci interiérových zárubní. Zárubně drží hezky jenom na pěně, ani jsem nevrtal šrouby skrz zárubeň a zeď.
Doporučuji
- Stejná kvalita jako konkurence ale podstatně levnější.
Žádná
- nic moc
- 100x lepší než cementová lepidla
- Funguje dle popisu
Nevím v které galaxii vyjde jedna tuba na 10m2 ale jinak spokojenost
- Kvalita za příznivou cenu.